Сега четете
Делян Пеевски: Осъждаме терора с гняв. Евроатлантизмът няма алтернатива

Делян Пеевски: Осъждаме терора с гняв. Евроатлантизмът няма алтернатива

Депутатът от ДПС Делян Пеевски осъди голямото нападение, предприето днес от палестинското движение Хамас срещу Израел, съобщиха от пресцентъра на партията.

С възмущение и гняв осъждаме терористичното посегателството на Хамас срещу хората на Израел. Изразяваме дълбоката си съпричастност към израелския народ и държава, се казва в позиция на Пеевски.

Уродливото лице на тероризма за пореден път ни показа колко важен и неотменим е цивилизационният ни избор и последователността ни в следването на евроатлантическите ценности, изтъкна той.

Делян Пеевски призова премиера акад. Николай Денков и правителството да предприемат незабавно необходимите действия, за да приберат невредими блокираните на летището в Тел Авив българските граждани, за които сигнализираха медиите.

Вижте и

Тези хора са изправени пред ужаса на тероризма, изплашени и безпомощни, без подслон, храна и вода, каза депутатът от ДПС. Основен и неотменим дълг на всеки представител на властта е да се погрижи за здравето, живота и безопасността на българските граждани в беда, припомни Пеевски.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре