Сега четете
Николай Денков ще се включи в днешното честване на България

Николай Денков ще се включи в днешното честване на България

Премиерът акад. Николай Денков ще поднесе венец и ще се включи в днешното честване на 138 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия пред мавзолея-костница на княз Александър І Батенберг. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Тържествената церемония ще се състои бул. „В. Левски“ № 81 в София от 11:00 часа.

 

По-късно днес министър-председателят ще бъде част от официалните гости на благотворителния „Мач на надеждата“, който ще се състои от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Със събраните средства от билетите ще бъдат подпомогнати страдащи пациенти от онкологични заболявания и лечебни заведения у нас. Благотворителното събитие се организира от бившия капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров, който с избора си на датата иска да покаже, че обединени можем да победим и в най-тежките моменти.

 

Вижте и

В София Столичната община организира тържествено отбелязване на 138 години от Съединението на България. В програмата за празничното честване на годишнината ще участват Националната гвардейска част, вокалната формация „Български гласове“ с диригент Йосиф Герджиков и актрисата Силвия Лулчева.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре