Сега четете
Емил Павлов: Към момента можем да потвърдим за две жертви след наводненията

Емил Павлов: Към момента можем да потвърдим за две жертви след наводненията

Към момента можем да потвърдим за двама загинали мъже, продължаваме да издирваме две жени. Това каза на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР в Бургас старши комисар Емил Павлов. Информацията за втората жертва на наводненията Павлов оповести в последните минути на брифинга.

 

„Има получен сигнал за движещ се автомобил по мост. Движейки се, автомобилът пропада в реката и тя го въвлича в морето. Имаме насоки за две жени, които са пътували в автомобила. Те са майка и дъщеря, които и към момента се издирват“, обясни Павлов и уточни, че в издирването са включени граничен кратер и дрон.

 

Единият от загиналите мъже е извършвал строително-монтажни дейности в къщата на двете жени, които издирваме, посочи Емил Павлов и поясни, че мъжът е на 61 години, родом от Смолян, и живее в Несебър.

 

Старши комисарят уточни, че към момента има само един сигнал за изчезнали хора – този за двете жени. Издирваната жена е на 54 години, а дъщеря ѝ е на 30 години. Те са от района на Царево.

 

Вижте и

„При обхождането вчера колегите установиха труп на жена, който беше въвлечен обратно в морето“, посочи комисарят. „Коя е жертвата – дали е една от издирваните жени или е друга жертва, не мога да кажа. В момента, в който колегите с катера успеят да установят трупа на въпросната жена, можем да кажем дали е една от издирваните или друга жена“, каза още Павлов.

 

В края на брифинга Емил Павлов потвърди и за тяло, видяно днес чрез облитане с дрон. „Дали е на мъж или на жена тепърва ще стане ясно. Но предвид голямото вълнение, тялото не може да извадено“, коментира той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре