Сега четете
Картини с кауза за една силна майка и нейната дъщеря

Картини с кауза за една силна майка и нейната дъщеря

Здравейте скъпи приятели и читатели на Любословие.БГ,

Преди време ви разказахме разтърсващата история на една силна майка и нейната прекрасна дъщеря.

Севда Андреева от 12 години страда от множествена склероза, в момента е в инвалидна количка и провежда активно рехабилитация. Дъщеря ѝ Никол се справя със собственото си заболяване Диабет Тип 1.  Двете изработват с много любов сапунчета изцяло от естествени материали. С продажбата им събират средства за лечение и рехабилитация.

Към каузта, която е близко до моето сърце, реших да дам личен принос, като даря част от картините си, които съм рисувала в повратен в живота ми момент, като част от арт терапия и начин да изразя част от своята душевност, стаена болка и копнежи.  Вярвам, че картините, в които вложих част от моята душа и почувствах споделеност с болката на Севдето, ще озарят със светлина и красота домовете на тези от вас, които почувстват енергията, която носят. Тони Кунова вече избра своето „Пробуждане“ – картината рисувана с кафе, която допринася за повече уют и топлота в кухнята й. Останалите картини, рисувани с темпера: „Озарение“, „Устойчивост“, „Надежда за нещо ново“ и „Топъл пристан“, очакват своите нови стопани, които да открият частица от себе си и своите копнежи. За целта ще бъде обявен онлайн търг фейсбук страницата „Сапунче от Севда и Никол“.

Вижте и

Новини за онлайн търга, който ще стартира скоро и повече информация за каузата можете да намерите във фейсбук страницата „Сапунче от Севда и Никол“ https://www.facebook.com/sapunche.sevda.nikol/photos

Състоянието на Севдето се влошава. Необходими са средства за рехабилитация за поне една година с четири посещения седмично, както и ползването на локомат.
📍Банковата сметка е:
Fibank
Севда Андреева
BG48FINV91501017672919 BGN
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
2
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре