Сега четете
Задвижихме всички сектори, които имаха нужда от рестарт

Задвижихме всички сектори, които имаха нужда от рестарт

Задвижихме всички сектори, които имаха нужда от рестарт. Опитваме се да не крием проблемите, а да ги поставим. Това каза премиерът акад. Николай Денков, който отговаря на въпроси на граждани и медии по време на живо излъчване на официалната страница на Министерския съвет във фейсбук.

 

„Следващите месеци ще си изпълняваме управленската програма, където има заложени 500 мерки с конкретен срок“, каза още премиерът.

 

Според Денков оценките за работата на правителството трябва да ги дава българският народ.

 

Премиерът увери, че кабинетът всеки месец ще дава отчет за постигнатите резултати в своята работа.

 

Вижте и

Той припомни, че на пресконференция през изминалата седмица бяха посочени пет министерства, където, по думите му, редовното правителство е заварило редица проблеми.

 

„В другите министерства, без да вдигаме много шум, гледаме да си свършим работата. Излязоха в медиите примери с Министерството на земеделието и храните, където бяха забавени субсидиите. Имаше сериозна опасност производителите на аграрна продукция да не може да си получат субсидиите. Това беше напълно заварена ситуация. Трябваше много бързо да се променят сроковете. Отделно, преди няколко дни, министърът обяви, че е решил проблема с програмата за аквакултури, където имаше риск да се загубят 24 млн. лева. Навсякъде гледаме да си свършим работата“, коментира още Николай Денков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре