Сега четете
Лидерът на сигурността агенция „Скорпио“ с поредно признание

Лидерът на сигурността агенция „Скорпио“ с поредно признание

Безспорният лидер в областта на сигурността – а генция за сигурност “Скорпио”, отпразнувала 30 годишен професионален юбилей,  спечели високите оценки на журито на деветото издание на Балканските бизнес и е финалист за престижното събитие.

Церемонията Balkan Business Awards 2023, организирана от международната платформа Global Leaders, ще събере предприемачи, кметове, инвеститори и медии на 14 юли в 5-звезден столичен хотел.
„Скорпио“ получава признание и извън границите ни с много престижни международни награди за качеството, управлението и устойчивото развитие.
Агенцията е създадена на 1 август 1991 г. и е една от първите частни охранителни фирми в България.
Притежава безупречна репутация, висок професионализъм, качество, коректност и лоялност, обществена признателност и ангажираност.
Развитието и успехът на агенцията за сигурност се дължат на стратегията на г-жа Васка Пенкова  -собственик и управител на компанията.
„В частния охранителен бизнес съм от 1990 г. и той е моята комфортна зона. Динамиката и предизвикателствата в тази разрастваща се индустрия поддържат интереса ми вече 33 години. В сферата на сигурността са важни резултатите и доверието на клиентите, а не дали мъж или жена ръководи бизнеса. В много отношения превъзхождаме колегите си с нашите чисто женски качества – комуникативност, дипломатичност, рационалност, толерантност, адаптивност, интуиция. Умения, които са изключително важни за постигане на растеж и устойчивост в бизнеса.“, споделя бизнесдамата.
Тя е учредител на Националната асоциация на фирмите за търговска сигурност и охрана (НАФТСО), най-авторитетната професионална организация в индустрията за сигурност в България и 7 мандата активен член на Управителния съвет.
Член е на комитета по “Критична инфраструктура” на CoESS – Конфедерация на европейските частни услуги за сигурност, член на Съюза за стопанска инициатива и Камарата на строителите в България.
Майка е на две деца, образовани в чужбина и завърнали се да работят в България.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре