Сега четете
Рапърът Иван Динев – Устата и Васил Петров в „Събота вечер с БНТ“

Рапърът Иван Динев – Устата и Васил Петров в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 24 юни от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“, гости ще бъдат рапърът Иван Динев – Устата, певецът с кадифен глас Васил Петров и талантливата изпълнителка Станислава Христова – Sunheart.

Първият гост на водещия Орлин Павлов ще бъде рапърът Иван Динев, познат с артистичния си псевдоним Устата, който със своята нова песен успя да предизвика разделение в обществото. Коя е песента, какъв е смисълът на текста в нея, защо блокираха профила му във Фейсбук и какви са плановете му за лятото, отговорите ще чуете в предаването „Събота вечер с БНТ“ – тази събота от 21:00 ч. по БНТ 1.

Васил Петров е един от най-популярните и въздействащи изпълнители на нашето време. Той има десетки награди, но по-значимите сред тях са за „Най-добър мъжки вокал“ и „Най-добър албум на годината“. Васил Петров може да се похвали и с прозвището „българският Франк Синатра“, дадено му от фенове и колеги, заради кадифения му глас. Неговите авторски изпълнения са впечатляващи, а световните хитове звучат още по-бляскаво, когато той ги изпълнява. Заедно с водещия Орлин Павлов ще поговорят за мястото на джаза в клубовете и къде са най-големите почитатели на този стил музика.Специалният гост за финала на шоуто ще бъде певицата и автор на музикални текстове Станислава Христова – Sunheart, която ще завладее сцената на „Събота вечер с БНТ“ със своето изпълнение.

Вижте и

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре