Сега четете
Катастрофа със 7 деца отне живота на две от тях край Козлодуй

Катастрофа със 7 деца отне живота на две от тях край Козлодуй

Тежка катастрофа е станала тази нощ между козлодуйските села Бутан и Крива бара, потвърди Областната дирекция на МВР-Враца за https://luboslovie.bg/Две деца са загинали, а пет са тежко ранени.

Всички те са пътували заедно в автомобил, който се забива в крайпътно дърво. Шофьорът е 16-годишен младеж от село Крива бара. Единият загинал е 15-годишен пътник в колата, а друго дете на 13 години е починало в линейката напът за болница.

Петимата пострадали са с множество фрактури. Едно от момчетата е транспортирано до „Пирогов“, а други трима са прегледани в болницата в гр. Враца. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни. Работата по случая продължава.

По първоначална информация колата, в която са били децата, е самокатастрофирала. В нея са пътували общо седем души, като се уточнява дали всички са били непълнолетни.

По данни на Би Ти Ви автомобилът е бил управляван от 16-годишен. Автомобилът се е ударил в дърво и това е довело до смъртта на децата. Пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни.

Вижте и

 

Пак по информация на Би Ти Ви загиналите са две момчета – на 15 и 13 години.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
1
Развълнувах се
2
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре