Сега четете
Без характер не става нищо

Без характер не става нищо

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев каза, че няма какво да иска повече от футболистите си след победата им с 4:0 над косовския Балкани в реванша от първия кръг на квалификациите в Шампионската лига.

С победата българският шампион се класира за следващата фаза на турнира с общ резултат 4:2, а Петев откри показания характер като основната причина за обрата след поражението с 0:2 в Прищина преди седмица.

„Искам да поздравя футболистите и публиката, която не спря да ни подкрепя от първата минута. Направихме много добър мач и изпълнихме плана си. Играхме с много енергия и емоция и мисля, че заслужено продължихме напред. Доминирахме през целия мач. Преследвахме гола през цялото време, за което искам отново да поздравя играчите. Без характер няма как да стане. В последните осем дни проведохме доста разговори и се радвам, че играчите са си извадили поуките“, каза Петев.

„Балкани вкара двама нападатели в края, но ние не допуснахме никакви ситуации пред нашата врата. Вкарахме четири гола, няма какво повече да искаме. Сега най-трудно е да задържим формата. Аз като треньор няма да допусна нов спад. През последните четири месеца всичко при нас бе цветя и роза, но сега всеки от нас изпита на своята кожа какво е да загубиш. Този мач е свършил и концентрацията ни не може да падне за следващия мач в първенството. Трябва ни подсилване в отбора. Миналата година с Игор Тиаго се борихме за титлата до последния кръг. Сега сме без него. Надявам се да адаптираме новия нападател Квадво Дуа в състава по най-бързия начин.

Вижте и

Срещу Олимпия Любляна няма да е лесно. Лесни съперници няма и във всеки един мач ще трябва да подхождаме по начина, по който го направихме днес“, завърши Ивайло Петев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре