Сега четете
Отбора на Левски с нов екип за сезона

Отбора на Левски с нов екип за сезона

От Левски представиха официалната фланелка, с която ще играят футболистите през новия сезон. Това стана ден след подписването на дългогодишното сътрудничество между клуба в лицето на изпълнителния му директор Даниел Боримиров и представителя на компанията SPORT DEPOT Николай Цонов, която е официален вносител за страната на германския концерн за спортни стоки Adidas. Фланелката бе представена първо с кратък видеоклип в официалната Фейсбук страница на клуба.

 

Официалната фланелка е тъмносиня, като има черни линии, които очертават геометрични форми. На гърдите на футболистите ще стои логото на основния спонсор на клуба Palms Bet, а е спазена и традицията стилизираният символ „Л“ от емблемата да стои от страната на сърцата на играчите.

 

Резервният екип на Левски за новия сезон ще бъде черен със сини линии, очертаващи същите геометрични фигури. На рамената на футболистите ще има три бели ленти, които са запазена марка на спортния концерн.

 

Освен представителния отбор с новата екипировка ще бъдат оборудвани и всички отбори от Академия „Левски“.

 

Вижте и

Все още не е ясно кога ще бъде официалната промоция на новия екип и дали ще стане в първия мач на „сините“ за новия сезон или може да видим отбора с новите екипи още в евентуалния бараж за място в Лигата на конференциите, който трябва да се проведе идната неделя, каквито случаи е имало в историята.

 

Новата екипировка на Левски ще се продава в официалния магазин на ПФК Левски, онлайн, както и в магазините на SPORT DEPOT.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре