Сега четете
Не вярвам правителството да изкара мандата

Не вярвам правителството да изкара мандата

Това е кабинет на безпринципните компромиси. Ако мине в Народното събрание, това ще бъде едно преходно, временно правителство. Не вярвам да изкара мандата, който планират два пъти по девет месеца. Това коментира заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин пред журналисти в Ямбол относно връщането на втория проучвателен мандат за съставяне на правителство.

 

„Мисля, че избирателите ще дадат своята оценка за това, което се случва сега, още на местните избори, а и на предстоящите парламентарни. Това е едно правителство, създадено от външен натиск и вътрешна необходимост. Правителство, което цели основно да защити от наказателно преследване лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и да върне във властта „Продължаваме промяната“, които се провалиха в предишния кабинет именно по темите, които сега се изтъкват като причина да има такова правителство“, каза още Вигенин.

Вижте и

 

  1. По думите му единственият плюс е, че все пак ще има работещ парламент. „Който се надяваме да приеме част от нашите приоритетни закони, които са свързани с подкрепата за хората. Това донякъде ще върне конституционния ред в страната. Безпринципната основа, на която се създава, може много скоро да даде откат и ние да се върнем в по-лоша ситуация от тази, в която сме в момента“, подчерта Вигенин.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре