Сега четете
Нана Гладуиш напуска „Съдебен спор“, вижте причината

Нана Гладуиш напуска „Съдебен спор“, вижте причината

За последните 10 години Нана Гладуиш се утвърди като едно от любимите телевизионни лица у нас. Откакто обаче й назначиха заместничка, феновете са бесни. По-лошото е, че по всяка вероятност Нана ще напусне завинаги „Съдебен спор“. Водещата е взела трудното решение да се раздели със „Съдебен спор“ по собствено желание, пише HotNews.bg.

„Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се оттегли, но от телевизията не искат да я пускат, защото смятат, че друг водещ трудно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на „На кафе“ с друго лице“, коментират в медийните среди. Поради тази причина към момента Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват.

Вижте и

Това обяснява появилата се неотдавна в ефира на „Съдебен спор“ Десислава Тасева. Новата блондинка в продукцията е радио водеща, кадър е на радио „Веселина“. Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя заяви: „По всичко личи, че не съм любимата ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете отново заедно“. Приставът пък пожела на Тасева само успехи занапред. След като коронната телевизионерка се завърна, очакванията заместничката да си тръгне обаче не се случи. Това и потвърждава информацията, че поетапно коронната водеща на „Съдебен спор“ ще се оттегли, но няма да е рязко, а постепенно. Най-вероятно докато Тасева бъде приета от зрителите напълно.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
3
Не ми хареса
7
Не съм сигурен
4
Развълнувах се
2
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре