Сега четете
Владимир Путин: Западът забрави кой победи чудовищното глобално зло

Владимир Путин: Западът забрави кой победи чудовищното глобално зло

„Ние сме верни на завета на нашите предци, дълбоко и ясно разбираме какво означава да бъдеш достоен за техните постижения“

Искаме да видим мирно и стабилно бъдеще. Западът забрави кой победи чудовищното глобално зло.

Това заяви президентът на Руската федерация Владимир Путин в началото на речта си по повод 9 май, Деня на победата.

„Убеден съм, че опитът на солидарност и партньорство през годините на борба срещу общата заплаха е подкрепа точно сега, когато светът върви към многополярност“, добави Путин.

„Ние сме верни на завета на нашите предци, дълбоко и ясно разбираме какво означава да бъдеш достоен за техните постижения. Гордеем се с членовете на НВО, които се бият на фронтовата линия, снабдяват фронта, спасяват ранените. Вие се биете с чест за Русия“, посочи Путин.

„Прекомерните амбиции, арогантността и всепозволеността неизбежно се превръщат в трагедии. Това е причината за катастрофата, която преживява сега украинският народ. Той стана заложник на държавния преврат и изградения въз основа на него престъпен режим на неговите западни господари, разменна монета в осъществяването на техните жестоки егоистични планове“, подчерта Путин.

„Гордеем се с участниците в специалната военна операция, с тези, които се бият на фронтовата линия и които спасяват ранените. Няма по-силна кауза в света от любовта ни към нашите въоръжени сили“, посочи руският президент.

Вижте и

„Приветстваме всички вас, приветстваме всички, които се бият за Русия, всички, които изпълняват военния си дълг“, допълни още Владимир Путин.

Евроком

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
2
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре