Сега четете
Поп-певецът Миро тръгва на турне „Best of“

Поп-певецът Миро тръгва на турне „Best of“

Миро започва турне, наречено „Best of“, на което ще представя хитове от последните 23 години на живо, съобщават от екипа на певеца.

Концертите ще бъдат в шест града – Созопол – 11 август, Бургас – 2 септември, Стара Загора – 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември, и София – 11 октомври. В страната Миро ще пее в летните театри, а в столицата – в зала 1 на НДК.

Ще звучат песните „Някога преди“, „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Убиваме с любов“, „Гълъбо“, както и дуети. Всички те ще бъдат в аранжимент и изпълнение на SoulBmoll. Във всеки град ще има специално участие на различни гост изпълнители.

Вълнувам се! Благодаря на публиката за годините, в които сме заедно. Нека да празнуваме“, казва Миро.

Вижте и

Интересна подробност е, че началото на концертите ще дава „Отначало“, която е единствената нова песен в сборния албум на Миро – „46“, представен в края на април. През май ще излезе и видеото. За първи път ще бъдат изпълнени и няколко нови песни, които ще станат част от EP през септември.

В „SoulBmoll“ са Момчил Косев (китари, вокали и аранжименти), Александър Васев (клавири), Виктор Викторов, Радо Казасов (ритъм секция), Емилио Мархолев (бас китара), Христо Нейчев (китара), Мартин Бодуров (тромпет, хорн), Иван Йорданов (саксофон, флейта). Вокалите са на Славина Калканджиева, Меглена Русева, Божана Спасова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре