Сега четете
Канадската певица Мишел Гуревич идва за трети път в София

Канадската певица Мишел Гуревич идва за трети път в София

Канадската певица Мишел Гуревич идва за своя трети концерт в София. Събитието е тази вечер в Sofia Live Club, съобщават организаторите.

 

По думите им изпълнителката и автор на песни е близка емоционално на публиката от Източна Европа. Снимана на портата пред дома на баба си в Одеса, Гуревич адресира послание в подкрепа на Украйна и издаде сингъла Goodbye My Dictator.

 

На предстоящото си турне тя представя актуалния си шести студиен албум Ecstasy in a Shadow of Ecstasy. „В него певицата който открива нови възможности – първични и раними, в колекция от песни за желание без край. Повтарящите се теми на търсено емоционално издигане, изкуството да живееш за момента, романтични приятели без граници и пътища не извървени“, посочва критиката.

Вижте и

 

Мишел Гуревич е родена в Торонто, Канада, в семейството на руско-еврейски имигранти, и е отгледана с руски като първи език. Баща й е инженер в Ленинград (днес Санкт Петербург), а майка й е балерина . Гуревич първоначално искаше да стане режисьор и работи в кино индустрията, преди да се насочи към музиката. „В крайна сметка, опитах се да напиша песен и открих, не само, че е по-евтино, но и много по-лесно се получава добър резултат“, казва Мишел Гуревич. я е известна е и с предишното си сценично име Chinawoman. Музиката й е повлияна от нейното руско наследство и е описвана като слоукор рок и „ло-фай поп“. Най-голямата й фенбаза е в Източна Европа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре