Сега четете
Асен Василев към ГЕРБ-СДС: Ако трябва да ви предложим състав на кабинет, трябва да знаем и каква програма ще изпълнява

Асен Василев към ГЕРБ-СДС: Ако трябва да ви предложим състав на кабинет, трябва да знаем и каква програма ще изпълнява

Очаквате едва ли не преди втория мандат да предложим състава на кабинет – това не е традиционна практика и трябва да се консултираме с нашите органи, при условие, че имаме съгласие по политики и това ще ви помогне за първия мандат. Това коментира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев на лидерската среща между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) в парламента.

 

Преди това лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска ПП-ДБ да представят състав на кабинет и да видят какво предлагат – премиер, министри. Той отбеляза, че това ще определи по-ясната позиция на ГЕРБ-СДС, когато вземат решение за първия и за втория мандат. По думите му ситуацията е нестандартна, затова са нестандартни и решенията.

 

Асен Василев предложи да се разработи, освен законодателна програма, и ясна управленска програма какво едно правителство да свърши. Ако ние трябва да ви предложим състав на кабинет, който да ви ориентира за първия мандат, трябва да знаем и каква програма ще изпълнява, посочи той.

 

Вижте и

В отговор Бойко Борисов посочи, че предложението на Василев е много разумно и следва да се продължи в този дух.

След това лидерската среща приключи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре