Сега четете
Слави Трифонов: Радев няма нищо общо с референдума за президентска република

Слави Трифонов: Радев няма нищо общо с референдума за президентска република

„Не съм водил никакви разговори с президента Румен Радев за референдума за смяна на политическото управление. Откакто той е президент може би веднъж съм се виждал с него. Референдумът е наша отдавнашна идея, която касае нашата представа за мажоритарни избори“. Това заяви на пресконференция лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Той подчерта, че Радев „не знае за тази цел, няма никакво участие, той си води президентството, ние си водим това, което ние решаваме, че е правилно“.

На въпрос ще се коалират ли с някоя партия на предстоящите избори, Трифонов заяви, че ИТН няма да участват в коалиция. „Ако влезем в следващ парламент, ще направим всичко възможно той да бъде работещ този път“, допълни той.Според него причината ИТН да има отлив от партията към ПП е заради „историята и харизмата“ на Кирил Петков и Асен Василев и заради „анти-ГЕРБ позицията, която те заеха“.

По отношение на липсващия милиард, за който Кирил Петков говори по време на интервю, Трифонов каза: „Увисна ми мандибулата. Това е абсолютна лъжа, защо го каза – не знам, като беше министър-председател също лъжеше, но това е абсолютна лъжа. Няма такъв милиард, не съм му се обаждал за никакъв милиард и не съм го питал „къде ми е милиарда“.

Вижте и

„На 21 април е първото ми дело за клевета срещу Петков“, добави лидерът на ИТН.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре