Сега четете
Принц Хари обвини брат си Уилям в насилие през 2019 г.

Принц Хари обвини брат си Уилям в насилие през 2019 г.

Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г., съобщиха АФП и ДПА, позовавайки се на откъс от книгата на принц Хари, публикуван във в. “Гардиън”. По-малкият син на Чарлз Трети е в хладни отношения със семейството си. Сега, според откъс от автобиографичната му книга, той обвинява Уилям, че го е блъснал, вследствие на което Хари паднал на земята.

Принц Хари и съпругата му Меган преустановиха задълженията си към кралското семейство през 2020 г. и заживяха в САЩ. Двойката критикува многократно британското кралско семейство, в свои интервюта, както и в биографичната документална поредица по “Нетфликс”.

В книгата си “Spare” (“Резервен”), която трябва да излезе на 10 януари, Хари разказва, че е бил атакуван физически от по-големия си брат Уилям по време на скандал между тях в Лондон през 2019 г.
Принц Хари обвинява брат си и за това, че е наричал съпругата му Меган “труден характер” и “невъзпитана”.  Според книгата големият брат се държал като престолонаследник и не можел да разбере, че по-малкият брат не се чувства добре в ролята си на “резерва”. Заглавието на книгата “Spare” (“Резервен”) идва от реплика, изречена от баща им пред покойната майка на принцовете – принцеса Даяна. При раждането на Хари Чарлз казал, че работата му е свършена, защото вече имат и престолонаследник, и резерва.

След разгорещен спор Уилям хванал брат си за яката, разкъсал я и после проснал Хари на земята. “Паднах върху купата на кучето, която се счупи и парчетата се врязаха в гърба ми”, разказва още Хари в книгата си. Той останал на земята и помолил брат си да си тръгне. Уилям не се извинил веднага.

Вижте и

Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.

В интервю, публикувано в понеделник, принц Хари заяви, че би искал да възстанови отношенията с баща си и брат си, с които изглеждаше много близък преди време. Връзките между тях обаче изглеждат далеч от затопляне. В документалната поредица, разпространена от “Нетфликс” през декември, Хари и Меган обвиняват кралското семейство в лъжи. Според Хари брат му Уилям му крещял по време на семейно събиране през 2020 г. в присъствие на покойната кралица Елизабет Втора. Херцозите на Съсекс обвиняват принца и принцесата на Уелс, че са в основата на негативния им медиен образ, защото искат да са единствените “звезди” в кралското семейство. През март 2021 г. Меган и Хари обвиниха кралското семейство в расизъм и липса на чувствителност.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре