Сега четете
Валери Божинов ще бъде играещ помощник-треньор на втородивизионния Добруджа

Валери Божинов ще бъде играещ помощник-треньор на втородивизионния Добруджа

Валери Божинов ще се присъедини към подготовката на Добруджа в началото на следващата седмица, информира клубният сайт. Президентът на клуба Йордан Йорданов съобщи новината за радио Добруджа. Бившият футболист на Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг, Левски и националния отбор на България не само ще води атаката на Добруджа, но ще направи и своите първи стъпки в треньорската професия.

Той ще бъде в треньорския щаб на Сашо Ангелов, заедно с помощник-треньора Стефан Славов. Директорът на детско-юношеската школа на Добруджа замени на тази позиция Мирослав Начев. След есенния полусезон той се раздели с жълто-зелените и се завърна в Черноморец (Балчик).

Добруджа няма да разчита повече още на вратаря Денислав Жеков, както и на нападателя Андриан Димитров. Голмайсторът на отбора за миналия сезон днес бе представен от Спартак (Варна) като сигурно ново попълнение. Той обаче има действащ контракт с Добруджа, а договорка между двата клуба няма. Оферти за привличането на Андриан Димитров са постъпили и от други отбори от Първа лига, което означава, че той повече няма да носи жълто-зеления екип, дори и да не се стигне до трансфер в Спартак.

Първата тренировка на Добруджа за годината ще се проведе в сряда, от 14.00 часа, на стадион „Дружба“ в Добрич и ще бъде отворена за феновете. Очаква се 5 нови попълнения да започнат подготовка с отбора, като на този етап Йордан Йорданов издаде, че те идват от Левски, ЦСКА 1948 и от чужбина.

Вижте и

$Очаквам не само да се спасим, а да завършим малко по-напред от местата над чертата. Има всички предпоставки да се поздравим с едно по-добро класиране$, заяви президентът на ФК Добруджа.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре