Сега четете
Феновете посърнаха: Адел слиза от сцената?

Феновете посърнаха: Адел слиза от сцената?

Феновете на Адел отново са неприятно изненадани – британската попсензация съобщи, че временно се оттегля от сцената. Певицата ще остави кариерата си на пауза за втори път след концерта си в Лас Вегас, но този път причината не е любовта.

Адел е решила да осъществи втората си голяма мечта след пробив в музиката, а именно да завърши висше образование със специалност „Английска литература“. Певицата споделя, че винаги е искала да продължи образованието си, след като завърши училище, но заради шеметната ѝ музикална кариера, тя така и не успяла да го направи.

Новината, че ще си даде дълга почивка от музиката, Адел съобщи след излизането на новата ѝ песен I Drink Wine в четвъртък, припомня „Телеграф“.

„Наистина много искам да получа диплома за Английска литература. Ако не бях успяла в музиката преди години, със сигурност днес щях да бъда учител по литература. Мисля, че винаги съм изразявала любовта си към този предмет чрез музиката. Планирам до 2025 г. да стана учител, затова искам да получа диплома“, сподели изпълнителката.

Вижте и

Адел обаче не се ангажира със срокове кога ще се върне на сцената.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре