Сега четете
В морето в Созопол е открито тялото на издирван млад мъж

В морето в Созопол е открито тялото на издирван млад мъж

В морето в Созопол е открито тялото на издирван от вчера млад мъж. Това съобщи говорителя на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Сигнал за изчезването му е подаден вчера следобед. Осемнайсетгодишният мъж е влязъл в морето със свой роднина, който също се издирва.

Рандева информира, че четири патрула от Полицейско управление-Созопол обхождат крайбрежието в района от къмпинг „Смокиня“ до местността „Буджака“, като оказват съдействие на водолази от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, както и на доброволци.

Действията по издирването на втория мъж по вода са затруднени, поради силно вълнение. Тази сутрин в морето в Созопол е имало и лодки със служители на „Гранична полиция“, заради лошото време обаче те са се оттеглели към брега, обясни Рандева.

Вижте и

Към момента акцията по издирването на втория мъж осъществяват водолази. Крайбрежието обхождат полицаи. На мястото има и много доброволци, които са организирани да помагат, от подалата сигнала за изчезването на мъжете Надя Чебан. По думите й двамата влезли в морето в района къмпинг „Смокиня“. Мъжът, който се издирва е неин съпруг.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре