Сега четете
Топченге от Пловдив: Полицията загива, помогнете да я спасим!

Топченге от Пловдив: Полицията загива, помогнете да я спасим!

От ПЛАФИЛА НА Стойчо Яковски, Полицай на годината за 2018 г.

Стойчо Яковски от Пловдив стана “Полицай на годината 2018”. Той бе награден, след като спаси живота на 4-годишно дете. Малкият Павел наблюдавал демонстрация на служители на “Специализирани полицейски сили”, когато си глътнал езика и припаднал. Полицаят Стойчо Яковски му оказва първа помощ и така му спасява живота. Той организирал и провел обучение по пътна безопасност в 22 детски градини, 16 училища и 4 университета.

 

Изучавал е Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред в Академията на МВР

 

Яковски е майстор по бойни изкуства. Инструктор в Да Дао – Клуб Север

 

Ето какво написа топченгето Стойчо Яковски в социалната мрежа като отзвук на трагедията с колегите му от Бургас, които бяха погребани днес:

 

Уважаеми, полицията е в колапс. Да, в колапс! Полицията, която е призвана да защитава хората, има остра нужда от помощ. Кризата е толкова тежка, че в действителност полицаят не може да си свърши работата. Иска, но не може! Работата, каквато е по закон, а не тази, която поредният министър или главен секретар е извел като приоритет на неговото управление.

 

Полицията е в колапс от дълго време, но няма ръководители, на които им стиска да си го признаят, да запретнат ръкави и да рестартират системата. Полицията е в колапс и поради факта, че за ръководни служители на всякакви нива се назначават хора, които не просто са с недоказани качества, а са хора с доказана липса на качества.

 

Вижте и

Полицията е в колапс и затова, че от полицая се очаква да притежава всякакви знания и умения, просто така, по условие. Някои биха казали, че се провежда обучение… нека не подхващам тази тема!

 

Полицията е в колапс, защото през последните години, освен всичко друго на полицая му се наложи да си купува униформи, да проси от приятели да дадат старите си гуми, за служебния автомобил, да се моли на този и онзи, за да получи неща, необходими за да си свърши работата. Поне част от нея.

 

Полицията е в колапс и поради много други причини, в резултат на което без причина загиват млади хора, други напускат, обидени и омерзени от отношението на поредните ръководители, които се упражняват на гърба на полицията.

Уважаеми, помогнете да спасим полицията!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре