Сега четете
Татяна Дончева за Асен Василев: Няма нужда да гледаш като изцъклен и като зомбиран

Татяна Дончева за Асен Василев: Няма нужда да гледаш като изцъклен и като зомбиран

„Кризата беше предопределена още съставянето на коалицията. Още миналата година казах, че ИТН са слабо място и че вероятно ще провалят коалицията. Въпросът за зависимостите им започна да се избистря и пред хората“. Това каза пред БНР Татяна Дончева, лидер на „Движение 21“.

И подчерта, че ИТН не е нормална партия, която е събирала достатъчно дълго време членска маса, в която органите да функционират по нормален начин.

„Извратено е, след като си направил референдум за мажоритарни парламентаристи и си казал, че мажоритарният избор ще е всичко за теб, да правиш периодично тест на детектор на лъжата. Тук не става въпрос за доверие, а за третиране на партийни членове. Мъдрият човек разбира, че леко може да наложи решение с авторитет, но е хубаво голямата част от членовете активисти да бъдат приобщени“.

Според нея по-тежко е положението в „Продължаваме промяната“, защото те са взели властта безпартийно и не може да се каже какви са механизмите на излъчване на хора или на контрол върху поведението им:

„Странни скаути по места са формирали листите. Тези деца си представят, че е достатъчно много да желаеш някаква промяна и да имаш много добри намерения. Как това да стане от само себе си? Цялата тази група е носител на начина на мислене „мразя думата „опит“. Лошите решения в областта на икономиката надминаха песимистичните ми очаквания.

Вижте и

Смятах, че в икономическата област ще са по-сръчни, а те се занимават със същите мошенгии като тези преди тях. Няма нужда Асен Василев да крещи и да ходи по дънки в парламента. Има си време и място как да ходиш. И няма нужда да гледаш като изцъклен и като зомбиран“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре