Сега четете
Клуб Левски отбеляза 108-а годишнина

Клуб Левски отбеляза 108-а годишнина

Клубът отбеляза своята 108-а годишнина с поднасяне на цветя и венци на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София, където през 1914 г. е основан „Левски“

Преди ден мажоритарният собственик обяви, че ще се раздели с акциите, когато е „сигурен, че са в правилните ръце и на точното място“. В началото на май беше основано сдружението, което е първа стъпка към бъдещето и промяната на собствеността.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че левскарите са минали през много трудни моменти, като очаква отборът да се представи още по-добре догодина.

Мина една трудна година за всички нас. Трябваше първо да се върне обединението между левскарите, вярата в отбора и клуба и по-лесното – с общата помощ отборът да показва достойна игра и да бъде на нивото на историческия Левски. Всички заедно успяхме да дадем малко надежда и вяра на левскарите.

Вижте и

Надявам се след основаването на сдружението да успеем и финансово, и спортно-технически да докараме Левски там където трябва да бъде. С тази подкрепа и страстта и желанието, с което играят футболистите, можем да се представяме по-добре“, каза Стоилов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре