Сега четете
Обжалват присъдата на убиеца на Милен Цветков

Обжалват присъдата на убиеца на Милен Цветков

След катастрофата, причинила смъртта на журналиста Милен Цветков, Съдът присъди на извършителя Кристиян Николов 9 години затвор за причиняване на смърт на пътя след употреба на наркотици. Вчера Софийската градска прокуратура протестира присъдата и ще настоява Апелативният съд да признае Николов за виновен по обвинение в умишлено причиняване на смърт.

Менко Менков е адвокат на близките на загиналия журналист. Той заяви, че те ще обжалват присъдата. Да се докаже умисъл заради употреба на алкохол или наркотици е възможно, но случаите са редки, обясни адвокатът.

Има смисъл да се повдигне такова обвинение, защото в случая се касае за коктейл от няколко наркотични вещества в кръвта, както и за изключително брутално и тежко нарушаване на правилата за движение по пътищата”, категоричен е Менков.

Той нарече „приказки от 1001 нощ” обясненията на обвиняемия за това как са попаднали наркотичните вещества в организма му.

Вижте и

Експертите бяха категорични, че особено кокаинът не може да бъде абсорбиран от организма на човек с прием на чай или паста за зъби. Това става единствено с венозен прием или вдишване”, обясни адвокатът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре