Сега четете
„Говори политологът“ Марая Цветкова: Приемствеността на партиите към младите

„Говори политологът“ Марая Цветкова: Приемствеността на партиите към младите

Марая Цветкова е родена на 2 май 1996 г. Живяла в Италия, а средното си образование завършва в Италианския лицей в София. Завършва политология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с дипломна работа на тема „Емпирично изследване на законодателната инициатива на МС от 2009 до 2018 г.“ Завършва магистърската програма „Европейска интеграция и дипломация на Европейския съюз“ отново в СУ.

„За да се случат колосални промени в България, е нужно да се работи много и с гражданското общество, което поддържа тази енергия, която е нужна и на самите управляващи.“ Това каза на живо в ефира на ЛюбословиеБГ  в първото издание на новата Рубриката „Говори политологът“ младият и набиращ популяроност политолог Марая Цветкова.

„Тези хора дойдоха със заявката, че ще подобрят значително качеството на живот в България. (…)Те дойдоха със заявката – да, ние сме неопитни, обаче ще оправим България. Гражданите не са чак толкова късопаметни. Помнят как и в предишни години са оправяли България някакви политици и все сме си на този хал. Тук притесненията на гражданите са абсолютно  легитимни. Въпросът е да направят такъв напредък по някоя от големите теми, че да започнат да печелят обществено доверие не само на думи, а именно на действия“, коментира  ще Цветкова.

Пълното видео и разговор гледайте и слушайте тук:

Вижте и

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре