Сега четете
Скандал! Кръпката на война с Тошко Йорданов – институционализирал чалгата!

Скандал! Кръпката на война с Тошко Йорданов – институционализирал чалгата!

„Невероятно е, че лице като Тошко Йорданов, автор на чалга текстове, идеолог на чалга предаване, водещ в чалга телевизия, застава начело на почтеното братство в сферата на културата и медиите в 47-ото НС. Подписах се и аз под тази подписка, която ми изпратиха за неговото отстраняване от там. Искам да кажа, преди да ме питате каквото и да било, че аз не съм „за“ или „против“ хората, които почват тази подписка, а против личността на човек, който е работил в предаване, което опошли българската културна общност и създаде чалгата.“

 

Това сподели пред „България Днес“ емблемата на протестите в началото на демокрацията – Васко Кръпката. Той и стотици хора настояват народните представители да прегласуват решението си и да изберат нов председател на парламентарната комисия по култура, тъй като все пак от този човек „много неща ще зависят в сектора“ по думите на протестиращите.

 

„Не познавам лично Тошко Йорданов, но като сценарист той и хората с него институционализираха чалгата. Това е подигравка! Тези индивиди имаха пагубно влияние в опростачването на нацията ни. По същото време на промените злите сили спретнаха и мутрите, които впрегнаха всичките си сили, за да наложат чалгата с бухалките. Как да си затворя очите за това“, пита с днешна дата Васко.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре