Сега четете
Пиано в Тревата с премиера в Народния Театър Иван Вазов

Пиано в Тревата с премиера в Народния Театър Иван Вазов

Премиерните представления ще се играят на 15 и 16 октомври на Камерна сцена в Народен театър „Иван Вазов“.

Преводът е на Светлана Панчева, постановката и сценичната версия са на Юрий Дачев, сценографията и костюмите са дело на Радина Близнакова, музиката е написал Асен Аврамов.

В представлението участват актьорите: ЕМАНУЕЛА ШКОДРЕВА, ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ, ХРИСТО ЧЕШМЕДЖИЕВ, ВЯРА ТАБАКОВА, ВИКТОРИЯ КОЛЕВА, ХРИСТО ТЕРЗИЕВ, ЕВА ДАНАИЛОВА И НЕНЧО КОСТОВ.

„Пиано в тревата“ е елегантна и хаплива комедия на един от най-скандалните и обичани автори на френската литература на миналия век.Едно лято, избрано да припомни някогашните купони и любови, се превръща в сезон на равносметка, изненади и взаимно преоткриване на хора, които мислят, че се познават. Към всичко това – забравена мелодия, която всеки от героите се стреми да си припомни и изсвири с уста. Възможно ли е това? Или музиката на миналото се оказва покана за носталгично пътуване назад, в което задължително оставаш сам?

Вижте и

Човек трябва да знае, че притежава само кожата и походката си и че има право да няма нищо“ – казва Франсоаз Саган, която е известна с романите си „Добър ден, тъга“, „Малко слънце в студената вода“, „Усмивка почти“ и др.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре