Сега четете
Говори Кандидата: Валери Григоров, Коалиция „Ние, гражданите“

Говори Кандидата: Валери Григоров, Коалиция „Ние, гражданите“

Коалиция „Ние, гражданите“ се стреми към сваляне на управлението на Борисов и налагане на политическа чистота, като модел, особено на държавно ниво. Това заяви днес в рубираката на Любословие – Говори кандидата  генерал Валери Григоров, един от създателите на коалицията, който представи листите в избирателните райони на Сливен, Ямбол и Бургас. Той подчерта, че форматът за явяване като коалиция не е случаен, а за да покаже, че не се гонят проценти за партийна субсидия.

Според него, те се различават от всички останали формации, участващи в изборите, по това, че в листите няма хора, участвали във властта през последните 30 години, профилът е с човешко лице.

Пандемията не се управлява правилно, но също така се ограничава правото на глас на българите в чужбина. По думите на ген. Григоров, премиерът Борисов е много уплашен и основно артикулира и въздейства на обществото със страховете, като така се опитва да разпилее обществения гняв и да попречи на свалянето му от власт. Според него обаче, краят на това управление е предизвестен.

Като приоритет за коалицията той посочи свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов. Сред другите им задачи са развитието на малките населени места, на малкия и среден бизнес, образованието, необходимостта от здравна реформа, изграждане на електронно управление и облекчаване на административните услуги, въвеждане на електронно и машинно гласуване и др. Ще поискат анализ на всички концесионни договори с национална значимост, като златодобива и други природни богатства.

Вижте и

Според социологическо проучване, Коалицията получава 2.4 процента обществена подкрепа.
Коалиция „Ние, гражданите“ ще се яви на предстоящите парламентарни избори с номер 2 в избирателната бюлетина.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре