Сега четете
Каратист стана хит в нета с „Пипни колата и ще ти строша ръчичките“ (СНИМКА)

Каратист стана хит в нета с „Пипни колата и ще ти строша ръчичките“ (СНИМКА)

Бележка със заплахи „Пипни колата и ще ти строша ръчичките“ стана хит в нета и стотици хора коментираха арогантността и агресивността на нарушител на правилата за паркиране. Неин автор е треньорът по карате Николай Ц., който оставил бележка със заплахи към минувачи и жители на блока пред който той спирал в нарушение на закона, като пречи и на пешеходците и особено на майките с колички.

 

До ескалацията на напрежението се стигнало след посегателство върху колата му, за което той обвинява жена която се възмущава от нарушението му със снимка в групата „Заедно за Манастирски ливади-запад “.

„На Казбек е така. Возилото е на каратиста от отсрещния клуб, който всеки ден паркира пред блока. Някой му беше вдигнал задната чистачка, понеже нямаше как да се минава зад тъпата му кола,така че да си влезеш във входа. На следващия ден пак си беше паркирал там, но този път си сложил бележчица.

Къде мога да се обадя, за да минат същите хорица от общината, които преди време ни глобиха с по 50 лв.за паркиране пред гаражите, което е едновременно и пространството, отредено за тротоар?“ Това пише Деница А.

 

В отговор каратистът с оплаква, че историята не е точно такава и чистачката е счупена, а не вдигната. Той напада и авторката на поста с думите „…вместо да се чудите с каква простотия да се занимавате,разхождайки кучетата си ,които серат навред,правете деца ,които ние да възпитаваме.

 

И моля, отбийте се в клуба да платите счупената чистачка.“

 

Вижте и

Изключително възпитан той завършва с „Приятна вечер на всички!“

 

Сред коментарите се набиват на очи и прагматични думи за проблемите с паркирането в района, който няма да се решат без общината да си свърши работата: Във вашия район преминаването и паркирането е потресаващо. Кръстовището на Казбек с Родопски извор е винаги с неправилно паркирани автомобили от всички страни. Видимостта е ненормално ниска и е единствената причина да не смея да пускам децата си сами в района! Не видях никъде коментар за паркирани коли там, а и не съм си позволил да чупя коли, само защото немога да пресека от другата страна. Това е задължение на общината. … Истината е мили съседи, че целия квартал е нерегулиран! Сегашната администрация дано да се стегне и да направи нещо по въпроса, защото всички досега си бяха заврели главата там дето слънце не огрява…“

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре