Контрапротестиращият Георги Флоров организира протест срещу президента Румен Радев днес от пилоните на НДК до Храм „Св. Неделя“. Това съобщи News24sofia.eu като се ползва на свои читател който е изпратил сигнал до медията.

Георги Флоров и близки до него от ГЕРБ са платили на няколко човека от различни градове да викат „оставка“ на Румен Радев, пише читателя до сайта.

В социалната мрежа Facebook протестът има и събитие с заглавие: „София иска оставката на Радев“ събитието е направено в социалната мрежа от Веселин Георгиев, а справка на News24sofia.eu показва, че Георгиев е един от най-близките хора на вечно протестиращия Флоров.

Мирно шествие с искане за оставката на фигуранта, разеденител и манипулатор Румен Радев ще започне на 14.09 в 18.30ч от пилоните на НДК по бул. Витоша да пл. Света Неделя и обратно.

Това пише Веселин Герогиев.

Както вече News24sofia.eu вече няколко пъти писа, че Георги Флоров е ръководил погрома над палатковия лагер пред Софийския университет преди седмици в центъра на София.

Като няма полиция сме ние наред“, казва тогава Флоров.

Как е върви ли пенсията?„, пита младежът възрастна жена в лагера.

Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши„, обърна се Флоров към тях.

Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А така. Браво. Направихме нещо хубаво„, заявява Флоров.

Уау, махнахме един катун„, възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. „Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред МС„, обяви още Флоров.

Ето какво казва през 2013 г. тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че трябва да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в подкрепа на ГЕРБ, макар че ми платиха тогава 20 лева„, каза Флоров, цитиран от „България днес“.

Агенциите за статисти набират платени протестиращи„, категорично заяви 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на протестите. През юни Флоров отново направи публични свидетелства, но в ефира на bTV.

Първите, които ме наеха за платен протестиращ бяха от „Атака“ през февруари. Платиха ми 5 лева, бяхме с флайери на „Атака“ и знамена. Не бях само аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на „Атака“ беше платена, беше ни наредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ„, каза Флоров днес в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

Една приятелка ме попита във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори – за „Атака“, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. „Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг„, разказа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.

Случайно или не съвсем случайно, при всички инциденти досега едната страна, винаги са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която тръгна да гази протестиращите на бул. „Ситняково“, с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и полицаите, които пребиха студентите под колоните на МС.

И наскоро същия Флоров заяви пред медии, че е бил „жестоко пребит“ от неизвестни хора, а по-рано медията ни направи разкритие, че става дума за боя, която Флоров е ползвал като грим все едно е „пребит“ от хора.

За Георги е известно, че е хомосексуален често в личния си профил в социалната мрежа показва снимки с момчета и даже някои от тях непълнолетни. (ВИЖТЕ СНИМКИ ПО-ДОЛУ).

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook

Снимка/източник: Facebook