Сега четете
Контрапротестиращият Георги Флоров организира платен протест срещу президента Радев днес

Контрапротестиращият Георги Флоров организира платен протест срещу президента Радев днес

Контрапротестиращият Георги Флоров организира протест срещу президента Румен Радев днес от пилоните на НДК до Храм „Св. Неделя“. Това съобщи News24sofia.eu като се ползва на свои читател който е изпратил сигнал до медията.

Георги Флоров и близки до него от ГЕРБ са платили на няколко човека от различни градове да викат „оставка“ на Румен Радев, пише читателя до сайта.

В социалната мрежа Facebook протестът има и събитие с заглавие: „София иска оставката на Радев“ събитието е направено в социалната мрежа от Веселин Георгиев, а справка на News24sofia.eu показва, че Георгиев е един от най-близките хора на вечно протестиращия Флоров.

Мирно шествие с искане за оставката на фигуранта, разеденител и манипулатор Румен Радев ще започне на 14.09 в 18.30ч от пилоните на НДК по бул. Витоша да пл. Света Неделя и обратно.

Това пише Веселин Герогиев.

Както вече News24sofia.eu вече няколко пъти писа, че Георги Флоров е ръководил погрома над палатковия лагер пред Софийския университет преди седмици в центъра на София.

Като няма полиция сме ние наред“, казва тогава Флоров.

Как е върви ли пенсията?„, пита младежът възрастна жена в лагера.

Здравейте, ние също сме граждани, тези пейки са и наши„, обърна се Флоров към тях.

Един пенсионер ще ми затваря центъра на София. Вие какво работите? Спите си на пенсията. А така. Браво. Направихме нещо хубаво„, заявява Флоров.

Уау, махнахме един катун„, възкликна Георги Флоров докато с останалите граждани вървяха към Министерски съвет, където е другия къмпинг на Отровното трио Минеков-Бабикян-Хаджигенов. „Чувстваме се успяли, време е да съборим и този пред МС„, обяви още Флоров.

Ето какво казва през 2013 г. тогава на 18 години Флоров пред БТВ:

Привърженик съм на ГЕРБ. Разбрах, че трябва да държа за тях на 20 февруари, когато участвах в агитката в подкрепа на ГЕРБ, макар че ми платиха тогава 20 лева„, каза Флоров, цитиран от „България днес“.

Вижте и

Агенциите за статисти набират платени протестиращи„, категорично заяви 18-годишният Георги Флоров в ефира на Нова тв. Той застава пред телевизионни камери три месеца след началото на протестите. През юни Флоров отново направи публични свидетелства, но в ефира на bTV.

Първите, които ме наеха за платен протестиращ бяха от „Атака“ през февруари. Платиха ми 5 лева, бяхме с флайери на „Атака“ и знамена. Не бях само аз, имаше и други хора. На 19 февруари групата на „Атака“ беше платена, беше ни наредено да викаме и да следваме един по-активен протестиращ„, каза Флоров днес в Нова тв пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

Една приятелка ме попита във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори – за „Атака“, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта. Организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. „Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг„, разказа Георги преди три месеца на Цолова и Николаев в bTV.

Случайно или не съвсем случайно, при всички инциденти досега едната страна, винаги са хора с маски. С маски бяха и биячите на форума на ГЕРБ, с маска беше и жената с колата, която тръгна да гази протестиращите на бул. „Ситняково“, с маска беше пенсионерката с бастуна на Орлов мост. С маски бяха и полицаите, които пребиха студентите под колоните на МС.

И наскоро същия Флоров заяви пред медии, че е бил „жестоко пребит“ от неизвестни хора, а по-рано медията ни направи разкритие, че става дума за боя, която Флоров е ползвал като грим все едно е „пребит“ от хора.

За Георги е известно, че е хомосексуален често в личния си профил в социалната мрежа показва снимки с момчета и даже някои от тях непълнолетни. (ВИЖТЕ СНИМКИ ПО-ДОЛУ).

Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Снимка/източник: Facebook
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре