Сега четете
Протестиращите държат затворени две възлови кръстовища в София

Протестиращите държат затворени две възлови кръстовища в София

protest-den 20Затворени са столичните кръстовища при Орлов мост и „Цар Освободител“ в района на Президентството, съобщават от пресцентъра на МВР.  Не се пропуска движение на МПС през тези две места.

Протестните действия с настояване за оставките на правителството и на главния прокурор продължават.

На брифинг тази сутрин директорът на МВР старши комисар Георги Хаджиев заяви, че очаква сериозни проблеми в придвижването в София днес и предупреди за риск от сблъсъци.

„Бих желал да информирам столичани, че днес очаквам сериозни затруднения при придвижването им, тъй като в момента на Орлов мост малка част от протестиращите са разположили около 10 палатки и воденето на разговори с тях е изключително непродуктивно“, каза ст. комисар Хаджиев.

Той допълни, че затруднения с придвижването ще има и по „Цар Освободител“, тъй като на пл. „Независимост“ също има разположени 8 палатки.

Движението на Орлов мост бе спряно още вчера от протестиращи. Днес те са издигнали плакат с надпис „Извинете за неудобството, държавата е в ремонт“ на напълно блокираното за движение на автомобили кръстовище.

Вижте и

Протестиращите предлагат на преминаващите пешеходци да се присъединят към тях. Някои от хората обаче са доста изнервени, че не могат да стигнат до работните си места и влизат в пререкания с демонстрантите.

Вчера се състоя най-многобройният антиправителствен протест. Бяха блокирани ключови кръстовища в София и в други градове, предаде БНР.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре