Сега четете
Бойко Борисов: Имате рядък шанс, че управляваме с моите колеги

Бойко Борисов: Имате рядък шанс, че управляваме с моите колеги

boiko borissovИмате голям късмет… рядък шанс, че управляваме с моите колеги. Десетки хиляди на ден починали и заразени по света. Успяхме навреме и бързо да спираме огнищата. По 6-7 хиляди теста се правят на милион души.

Никой не пита как успяхме в тази пандемия да правим облекла и маски.“ Това заяви министър-председателят на България Бойко Борисов. Той инспектира интерконектора Гърция-България заедно с министъра на енергетиката Теменужка Петкова. И двамата бяха без маски по време на мероприятието.

„Не сме изпадали във война, но тя сега ни сполетя – със страшна сила. В България най-гадното нещо е да се справиш. Това е голяма мъка – няма какво да кажат и само се обясняват“, каза още Борисов.

„Работата не е спряла, в срок сме. Строим и на гръцка, и на българска територия. Този проект никога нямаше да стане, ако не бехме ние. Много им е мъчно на опозицията. Това е само благодарение на нашата воля.

И двата потока са топ приоритет на ЕС. Пет вида газ може да дойдат тук.Сега цената на газа е с 42% по-малко. Това ще остане в историята. Въпреки пандемията, строителството върви добре. Още машини идват тук за строежа.

Всички работници, които работят на обекта стоят по 14 дни в карантина и после идват“, заяви Борисов относно строителството на интерконектора.

„Ще елиминираме зависимост от един единствен източник. Спазили сме всички изисквания.

Вижте и

На българска територия за пръв път се строи с тръби, дълги по 12 и 18 метра. Никога не сме стояли по-добре на газовата карта, както сега“, каза от своя страна министър Петкова. Премиерът добави още, че се надява около 24 май ще отворим детските градини.

„Как така без да ме питате да ми прехвърли акции? Вие сте просто едни негодници. Акциите на „Левски“ не са на мое име. Не знам кой и какво подписва. Нито съм дал съгласие, нито са ме питали. Действието беше умишлено. Няма да ме вкарате в тази игра.

Аз действам – правя газопроводи, магистрали. Това ми е работата, няма да се хвана на въпросите на Божков и Попов. Не искам акциите, те са на Сашо Диков, който ги разнася. Насила никой нищо не може да ти даде. Божков не ме касае“, отговори Бойко Борисов по темата за акциите на клуб „Левски“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре