Сега четете
Резултатите са всякакви, всички ги виждаме

Резултатите са всякакви, всички ги виждаме

20200509_175544ВИДИМА НЕКАДЪРНОСТ И КОРУПЦИЯ

Само заради тази гледка гербавите начело с мутрата и даскалицата, която сложи за резила да управлява София, трябва да си тръгнат веднъж завинаги от политиката. Явната некадърност дори един ремонт да организират, видимата корупция при контрола на изпълнението, некадърната фирма, която е избрана между техните обръчи, се виждат от всички.

ВИДИМА НЕКАДЪРНОСТ, НЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ. Резултатите са всякакви, всички ги виждаме. Провал с водопровода към Перник, провал с магистралите, които се накъдрят и стават на дупки след няколко месеца, провал с всяко едно нещо, до което се докоснат. И разбирам девиза им: работа, работа, работа. То глупавият и некадърният само залудо работи. С тази разлика, че те много добре усвояват парите, а некадърните резултати остават за нас.

Остана ли едно нещо, което са направили, да е читаво? Наблягат на инфраструктурата, като съсипаха всичко, всичко се руши малко след като те усвоят парите.

Лошото е, че са превзели като чума цялата държава. Епидемия от некадърници във властта. И алчни на всичкото отгоре. Крадат, рушат и лъжат. Това е управлението на ГЕРБ.

Пред очите ни рушат всичко и ни ограбват. А ние само псуваме. За да имаме бъдеще, трябва не само да се смени управлението на избори или по друг начин, но и цялата система на управлението, правосъдието, полицията, прокуратурата и армията да се прочисти от калинки и алчни некадърници.

Вижте и

Срамът е за нас, че допускаме подобни престъпници да ни управляват!

Елена Гунчева
* Снимката е от прясно ремонтираната улица „Граф Игнатиев“ в София, струваща ни милиони. Автор на кадъра: Жени Духовникова, Любословие

Всички права запазени!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре