Сега четете
ДАМТН продължава масираните проверки на бензиностанциите в страната

ДАМТН продължава масираните проверки на бензиностанциите в страната

Областният управител проф. д-р Любомира Попова проведе работна среща с главния секретар на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор Николай Николов.

По време на разговора бе акцентирано, че ДАМТН продължава масираните проверки на бензиностанциите в страната.  Проверяват се всички бензиностанции и на територията на Област Велико Търново, включително и по-малките обекти, които не са разположени по главните пътища.

????????????????????????????????????
Снимка: Пресцентър Областна администрация – В. Търново

„Инспекциите осъществявани от служителите на агенцията са комплексни, като се следи с повишено внимание за контрола и качеството на течните горива, както и технически и метрологичен контрол на бензиноколонките в обектите. При установяване на административни нарушения ДАМТН ще предприеме незабавни административно-наказателни процедури“, каза Николай Николов.

Вижте и

„Териториалната структура на ДАМТН във Велико Търново работи в много добра координация с Областна администрация и имаме постоянен обмен на информация за текущи проверки, както и за резултатите от тях“, каза областният управител.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре