Упорити слухове из коридорите на bTV гласят, че скандалната водеща Венета Райкова отново ще бъде свалена от ефира. Сезонът на „Папараци“ приключи, а от есента предаването ще има друга водеща. Спекулира се дори, че Николета Лозанова отново ще седне на стола като водеща, с което ще забие ножа в гърба на досегашната водеща, пише в. „ШОУ“.Николета Лозанова да отнасяше твърде много груби коментари за уменията си като водеща, но нейната заместничка Венета Райкова се оказа по-голям провал. „Как може журналист с толкова години стаж и с претенции за светило в бранша да се излага по този долен начин.

Толкова ѝ личи, че чете от аутокю-то, дори срича и дразни слуха на зрителя. Затова много хора спряха да гледат предаването“, коментира един от разочарованите зрители.На този етап твърденията за евентуалното връщане на Николета са само спекулации. От ръководството на телевизията обаче са убедени, че Венета няма място в техния ефир и се готвят да я освободят. По всичко личи, че водещата я чака тежко лято.

Нейни колеги я съжаляват, че го е закъсала финансово и няма да има от какво да се издържа, след като се разведе с мъжа си. Венета толкова много иска да бъде на екран и тъкмо когато нещата изглежда да се развиват, тя бива попарена с кофа вряла вода.След успешните години като водеща на „Горещо“ никак не ѝ върви в този бранш. Какво ли не захваща, но не може да догони рейтинга на „Горещо“. Изведнъж дойде предложението да седне на стола на Николета Лозанова в най-рейтинговото светско предаване, което я накара отново да вирне главата си. Успя да се застои само за един сезон и отново отива на бюрото по труда.

„Тя обиколи всички телевизии и от нито една вече не я искат. Този път Венета май ще трябва да се сбогува завинаги с телевизионната си кариера и да насочи силите си към книжките, които пише през последните години и да се моли да се купуват и да печели от тях, за да преживее по някакъв начин“, изригна с коментар неин колега от телевизията.