Маги ХалваджинНа седми километър на “Цариградско шосе” сякаш никой не е минавал да чисти, явно са чистили де, но вали доста сняг. Това заяви в ефира на “Здравей, България” Магърдич Халваджиян.

Той бе на гости в студиото, за да разкаже малко повече за новия сезон на шоуто “Като две капки вода”. “Винаги съм смятал, че българинът съди преди да знае. Много бързо е готов да обиди и да оплюе. Абе дайте шанс на хората. Преди много време плюха Криско, а сега имат много добро мнение за него след “Капките”. Сега има страшно много негативни коментари срещу Златка. Питат какво прави тя в шоуто. Е, ще видите”, каза Халваджиян.

“Опитвам се винаги да правя позитивни неща. Никога не ми е било трудно с “Капките”. Артисти, випове, звезди, както и да ги наричаме, те имат нужда от позитивна емоция. Медиите също ни заливат с негативна информация. Дори като се развали времето – преди ни казваха, че ще е хубаво, защото ще вали, а сега ни плашат с това”, каза Халваджиян и изведнъж се изнерви.

“Забранили са пушенето навсякъде в Нова телевизия. Няма да дойда и да вися навън, за да изпуша една цигара. Няма да дойда нито веднъж повече в твоето студио, ако няма място за пушене! Аз съм дискриминиран! Няма да ти пуша в носа на теб, Викторе. Искам си място за пушене. Преди имаше балкон за пушачи, а сега? Какво става”, изведнъж започна да се диви Халваджиян. “Финансовият директор забрани, разбирам те напълно”, призна Виктор и разкри, че той лично е спрял цигарите преди 3 години и това бил негов личен избор, но знае какво им е на пушачите