Сега четете
Трети ден на 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА в ефир

Трети ден на 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА в ефир

29055Точно в 7.00 часа, на 17-ти октомври, 2017 г. в ефир прозвуча сигналът на 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА.

Уникално по своя формат и идея, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА, е първото Тalk радио в България, без аналог. С новини, интервюта, анализи, информация, представени от емблематичните Елена Розберг, Ива Дойчинова, Евелина Павлова и Краси Москов, 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА спазва правилата на Talk формата- само говор, без музика.

Слушателите вече може да слушат емисия новини през 15 минути, представени от Радослава Божилова, Кристина Цветкова и Симеон Атанасов. Новините на 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА се излъчват от над 50 предавателя в цялата страна.

105.6 НОВИНИТЕ СЕГА е част от най-бързо развиващата се радио група в България, „Оберон Радио Макс”, която включва още: Radio Fresh!, Радио FM+, Z-Rock и Радио Melody.

Слушай онлайн или тук

Васил Димитров, изпълнителен директор на „Оберон радио макс“ разказва за 105.6 НОВИНИТЕ СЕГА –

Новият формат ще е доста олекотен, няма да е с дълги интервюта и дискусии в студио. Предварително ще се подготвят много от нещата. Те ще са кратки форми – между 3 и 4 минути, в разнообразни жанрове – интервю, информация. Видовете предавания ще се базират на изследване, което направихме, преди да започнем да работим по този проект.

Вижте и

Слушателите се интересуват от вътрешна и външна политика, образованието излиза напред, кулинарията също.

Музика няма да има. Мелодиите, които ще звучат, са т.нар. филъри. Те служат, за да запълнят малките дупчици между отделните неща, защото новините се излъчват на кръгъл час. Това е специално подготвена музика за това радио, писана е като джинглите. Направи ни я лондонска компания.

Предварително се записват и радиоформи, които са по вечно актуални теми, свързани например с история, география, туризъм. Те се излъчват периодично. На този принцип са и Си Ен Ен, и Евронюз. В програмите им присъстват новините, които се следят целодневно, има тема на деня – акцент, най-важната новина, която също се върти често, и след това въпросните теми, които се излъчват периодично.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре