От “MasterChef” прецакаха жената на Дичо

От “MasterChef” прецакаха жената на Дичо

От "MasterChef" прецакаха жената на Дичо

Снощният епизод на “Masterchef” предизвика нови дискусии сред зрителите на предаването.

В епизода се върнаха отпадналите вече участници от шоуто. Те имаха възможност да готвят отново и един от тях да се върне в играта.

До последния дуел останаха Карина – половинката на певеца Дичо и Веселина. Въпреки че Карина представи по-добри ястия и отнесе похвали от журито, то да остане в играта бе избрана Веселина.

Снимка 287967

Сякаш, за да се извинят на Карина мастър шефовете поднесоха своите суперлативи към младата дама. Шеф Виктор Ангелов подчерта, че тя е много добра и е най-креативната в шоуто.

В официалната страница на предаването зрителите започнаха да се питат “Защо”. Мнозина се ядосват, че вместо такива предавания да разведряват, то те натоварват със своята нагласеност.

Ето и част от коментарите на официалната страница на Masterchef:

“Някой може ли да обясни, защо тази? Карина се представи по-добре”.

“Вие сериозно ли? По отзивите (а и не само) по-добра беше Карина. Ужас, още един злобен човек вътре в кухнята, а тъкмо бяха намалели…”.

Снимка 287970

“Кари беше победител в тази задача.Браво Кари страхотна беше!!!И коментарите на Кари бяха по-добри!”.

“Това не беше честно Карина се справи много по-дпбре според мен дори накрая на готвенето Веселина бързаше и не изцеди добре от мазнината и то прокапа през целият плот”.

Вторият “MasterChef” Севда Димитрова дава имунитет на претендент за титлата

Емблематичната значка ще даде правото на смяна с конкурент на балкона във всеки момент след обявяване на задача на финала или полуфинала

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *