Сега четете
Константина Живова: Телевизията е моята мечта!

Константина Живова: Телевизията е моята мечта!

kjivkova
Тя е едно от новите лица на телевизия Bulgaria ON AIR, но има дългогодишен опит в телевизията. Днес от рубриката на  Az-jenata.bg  „Тя, звездата“ споделяме инатервю с чаровната водеща Константина Живова.

Наричат я Ина и ако ви е позната от малкия екран, то е защото всяка сутрин пиете кафето си в нейната приятна компания, тази на гостите ѝ, и предаването „Днес“, на което тя е водеща.

Нейният път на журналист  реминава през bTV, NOVA и TV7, а почитателите на „Под прикритие“ и „Секс, лъжи и ТВ – 8 дни в седмицата“ със сигурност са отбелязали нейното присъствие и игра. Константина поддържа и видеоблог, а много скоро ще изненада с нещо приятно и читателите на Az-jenata.bg.

Повод за интервюто е нейната първа книга „Завинаги“, но и още нещо интересно, което ще прочетете в следващите редове.

В какво настроение те откриваме?

Усмихнато.

В края на миналата година излезе от печат твоят първи роман „Завинаги“, който се превърна в бестселър. Завинаги какво?

Така е и съм щастлива, че вече предстои втори тираж. До днес продължавам да получавам снимки и споделени емоции и впечатления от нея. Когато мислех заглавието на книгата, нямаше друг избор освен тази дума, ЗАВИНАГИ. Това е силна дума. За мен любовта е емоцията, която изпитваме и ще продължаваме да изпитваме. Споделена или не, тя остава завинаги.

Разкажи ни малко повече за книгата?

Книгата е моята голяма гордост. Колкото и нескромно да звучи, горда съм, че изразих мнението си и емоциите си в роман. Не подозирах, че интересът ще бъде толкова голям.

Какво е за теб любовта?

Всичко. Без любов няма смисъл да съществувам.

Вижте и

Какво те вдъхнови да напишеш книга за любовта?

Именно любовта. Винаги ме е вдъхновявала. Емоциите, които бушуват в сърцето, било то щастливи или тъжни, но красиви сами по себе си.

Нека погледнем и към малкия екран, от който ти всяка сутрин поздравяваш зрителите на телевизия Bulgaria ON AIR.

Щастлива съм, че станах част от Bulgaria ON AIR и предаването „Днес“. Всеки ден се събуждам много рано, в 6, но с усмивка. Телевизията за мен е предизвикателство, всеки ден.

Какво е да си телевизионна водеща и как дойде предложението към теб да бъдеш част от предаването?

Работя в телевизия от почти десет години. Това е моята най-голяма мечта, която с годините сбъдвам. Работата на водещия не е лесна, но когато я правиш с любов, можеш да се похвалиш, че нямаш нито един работен ден.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре