Сега четете
Председателят на БФАС Владимир Илиев отново на писта

Председателят на БФАС Владимир Илиев отново на писта

Председателят на Българската федерация по автомобилен спорт Владимир Илиев отново като състезател на автомобилната писта

 През изминалата гореща неделя, в изключително атрактивна надпревара на трасето за автокрос край красивия дунавски град Силистра премериха сили автомобилни състезатели от цялата страна. Победители станаха всички участници и зрители, а загубиха всички които не присъстваха.


След приключване на официалното състезание и след разрешение на директора на състезанието и председател на комисия „Автокрос“ – Румен Костадинов, Владо Илиев стартира последователно с автомобилите на победителите N 12 на Димитър Митков в дивизия „супербъги“ и най-бързото бъги на балканите на домакина Антон Кунчев. След няколко майсторски обиколки, с време близко до фаворитите в шампионата, беше поставена отлична оценка на подготовката на трасето и машините на участниците. Състезатели, длъжностни лица и представители на спортни клубове обсъдиха с председателя на федерацията бъдещите дейности за развитие на автокроса – възможностите за провеждане на европейски кръг, участие на автомобили задвижвани с електродвигател и развитие на дивизия „Джуниър бъги“ за участници навършили 12 години.

През настоящата седмица в Италия ще се проведе конференция на FIA в Италия , в която активно участие ще вземат председателя на БФАС Владимир Илиев и Александър Ковачев – член на управителния съвет.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре