Сега четете
Вулева става водеща в телевизия „Пик”

Вулева става водеща в телевизия „Пик”

valeriq-veleva-posledicite-ot-skandala-v-dps-shte-bydat-tejki-za-parlamenta-179384Петьо Блъсков и Валерия Велева ще имат собствени коментарни предавания

Петьо Блъсков, Валерия Велева и Албена Вулева ще са водещи в новата телевизия „Пик”, която стартира на 8 май, неделя. Блъсков, който ще го играе младия професор Вучков и Велева като младата Люба Кулезич ще имат собствени коментарни предавания с гости в студиото. То се намира в хотел „Маринела”, бивш Японски и преди бе на ТВ7.

Албена Вулева пък, която в момента се изявява като част от екипа на „Звездни стажанти” по Нова, ще прави свое лайфстайл предаване. Русокосата водеща била поканена от Звездомира Мастагаркова, която е шеф на агенция БЛИЦ и консултант на новата телевизия. Тя бе редактор на предаването  „Панаир на суетата” по ТВ7, което Вулева водеше преди години. Двете се сработили добре, затова Албена приела без колебание офертата. С избора на водещи и журналисти за „Пик” се занимава телевизионния ветеран Иван Гарелов, който провежда интервютата на желаещите, които обаче не били много. Мистър Панорама отговаря и за обучението им.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре