Сега четете
Ulephone uWear – смарт часовник

Ulephone uWear – смарт часовник

Корпусът на uWear е направен от неръждаема стомана 316L, той е тънък, гладък и здрав

Когато сложите за първи път на ръката си смарт часовника uWear, едва ли ще поискате да го свалите някога, уверява разработчикът на модерното устройство, което идва със същата флуороеластомерна спортна каишка, каквато използва и епълският Watch.

Елегантният Ulephone uWear предоставя 1,44-инчов 2.5D сензорен екран с широк зрителен ъгъл. Корпусът на часовника е направен от неръждаема стомана 316L, той е тънък, гладък и здрав.

Всеки детайл на uWear е проектиран с прецизност и стриктно контролиран с цел осигуряване на качеството, подчертава производителят. Смарт часовникът освен това е водойустойчив, съгласно изискванията на стандарта IP65 – не е необходимо да го сваляте, когато се миете ръцете или лицето.

uwear-4

Освен стандартен часовник uWear предлага множество интелигентни функции. Той може да изпълнява ролята на педометър, да следи и напомня за дневния график – например, кога е време да поспите. С две думи, uWear се грижи за здравословния начин на живот на своя притежател.

В допълнение, с помощта на uWear можете да контролирате дистанционно камерата на вашия смартфонuwear-3, респ. да правите снимки с нея, както и да пускате музикалния плейър на мобилното си устройство.

uWear се отличава също с уникална сензорна система за близост, която предотвратява загубата на часовника или смартфона. Разбира се, налице е обичайната за умните часовници функция – да известяват за входящи обаждания и съобщения от смартфона.

Не на последно място, uWear поддържа общуването с приятели и близки през социални мрежи и месинджъри като Facebook, Twitter и WhatsApp, както и през уеб пощата Gmail.

Вижте и

uwear-2

Смарт часовникът разполага с 32MB оперативна памет и още толкова постоянна. Поддържа безжични комуникации Bluetooth 4.0, а полимерната литиево-йонна батерия с капацитет 220 мАч осигурява до 7 дни в стендбай режим.

Ulefone uWear е съвместим с мобилни устройства под управление на Android и iOS 5.0 и идва с интерфейс на няколко езика, вкл. английски, френски, руски, италиански, испански, португалски и китайски. Моделът тежи само 45 грама и се предлага в онлайн магазина GearBest за невероятните $19,99 в периода от 21 до 31 декември 2015 (или до изчерпване на наличностите).

Любословие по technews.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре