Сега четете
Как може имиджът да се подобри чрез социалните медии?

Как може имиджът да се подобри чрез социалните медии?

Гост в студиото на „Денят зпочва“ – Пламен Русев, създател на Webit

 

Как стои България онлайн? Така, както и офлайн. Хората са съсредоточени в проблеми, които другаде по света отдавна са забравени. Тук говорим за саниране, а в Китай строят градове с принтери – вече печатат къщи. Пламен Русев даде и  други примери – със специални соларни батерии, които дават възможност на хората да стоят извън електропреносната мрежа, т.е. независими от ЕРП-та. Това са батерии, които се зареждат през деня със соларна енергия, а вечер тя връща събраната енергия за ползване в бита, поясни онлайн специалистът и заключи: “Повечето проблеми, с които се занимава масовата общественост у нас, са всъщност с приложими решения.”

images

Ако създадем профил на България във Facebook, то той би изглеждал твърде скучен, защото няма никакви новини, които да те мотивират да го следиш, убеден е Пламен Русев.

Има технологични платформи за туризъм. Влизате в хотел и мобилното ви приложение ви казва: “Здравейте, г-н Русев!” Всичко това в България не съществува. Хотелите имат по 100 лв. рекламни бюджети за месец. “Представете си, когато отидеш някъде и на това място всички са много добре подготвени, всички знаят за какво говорят, а ти стоиш и няма какво да кажеш и изръсваш накрая нещо, което е по-добре да не беше го казвал. Това сме ние”, илюстрира имиджа на страната ни Русев.

Вижте и

Затова всяка година около 25 хиляди души, онлайн специалисти летят по света по семинари и изложения, за да се учат било то в маркетинга, било от в рекламата, било то в технологиите. Това ги мотивира и година след това те вече имат повишение в службата. И ако тези хора, които правят профила на България във Facebook, присъстват на едно такова събитие, каквото предстои сега в края на април, те ще поправят профила на страната.

По темата работи: Мария Тодорова, 06.04.2015 г.

Източник на изображението: Growingsocialmedia.com

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре