Сега четете
Главният редактор на "Любословие" – рожденик днес

Главният редактор на "Любословие" – рожденик днес

Днес главният редактор на „Любословие“, нашият приятел и колега Андрей Велчев празнува рождения си ден. По странен каприз на съдбата личният празник на Андрей съвпада със Световния ден на метеоролгията, в който мислим за уюта си на тази земя и собствената си роля в него. Всички идваме с мисия, а тази на главния редактор е специална с това, че повече от уюта той трябва да цени липсата му. Редакцията пожелава на Андрей професионални успехи и неизчерпаемо вдъхновение. Благодарим му, че ни е събрал около каузата – защото списанието ни не е просто медия, а откровение, скъпи приятели. Благодарим на Андрей и задето взема най-доброто от нас за тази кауза, а ние  – меко казано – нямаме нищо против.

 

imagesOT1LUCM8

Периодът около рождения ден обикновено е умален модел на Сатурнова дупка. Заради равносметката по повод извървения път и предстоящите предизвикателства, която така или иначе правим. Дали за редактора на „Любословие“ е така, предстои да разберем.

Мислите му за ролята на порастването в областта на комуникацията, които не без известни резерви се съгласи да сподели с нас и вас, скъпи приятели на „Любословие“, очаквайте утре.

 

 

Вижте и

 

Изображение: playandgo.co.au

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре