Нели Бенова

Нели Бенова е с академично образование по философия (магистърска степен) и PR (магистърска степен) от СУ „Св. Климент Охридски“. Завършила е квалификационната програма за PR Diploma на Института за PR на Великобритания (the Chartered Institute of Public Relations, UK). Специализирала е мениджмънт в Холандия.

Основател и управляващ директор на Аpeiron Communication, консултантска фирма в сферата на PR и комуникации, част от която е Apeiron Academy, Акредитиран център на CIPR за България. Нели е PR специалист с петнайсет години опит в работа за бизнес организации, за държавни и чужди институции, неправителствени организации.

Тя успешно съчетава PR практиката с преподаване и водене на обучения. Лектор е в програмата от обучения на Apeiron Academy, където води тренингите Планиране и Управление на PR кампания, Кризисни комуникации, Вътрешни комуникации, Креативност и PR и Медия тренинги.

Професионалната й биография на преподавател включва водене на семинари и практикуми на студенти по от бакалавърски и магистърски програми в Нов български университет и Технически университет, София. Ежегодно изнася лекции на международни форуми.

Вижте и

Тя е председател на Българско дружество за връзки с обществеността в периода 2002 – 2006 г., и до момента – член  на БДВО. Член на борда на CERP (European PR Confederation) от 2006 г.

Пълноправен член е на Института за PR на Великобритания (CIPR). От 2006 г. е почетен член на Украинската ПР Лига

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре