martin_karbovski_2Рекорден хонорар за журналиста, той обещал супер шоу

Финансовата рамка за участието на Карбовски ще стигне до небесата, ако зависи от него. Ние нямаме чак такъв бюджет, но ако подпише, той ще е звездата с най-висока сума за влизането си, разкриха от екипа на „ВИП Брадър”. Единствената въпросителна, която засега спъва Мартин, е дали ще има предавания в ТВ7 в следващия сезон. Положението в подопечната на изчезналия банкер Цветан Василев медия е повече от неясно, всички продуценти и лица на телевизията са поставени в безумното положение да не знаят съдбата си. ТВ7 вече дължи милиони за излъчените досега предавания, програмата и внезапно бе спряна по-рано от предвиденото преди лятната почивка, а как ще поднови дейността си през есента, е абсолютна енигма.

Карбовски обаче предугажда краха и вече търси нови варианти за себе си,споделят подчинените му. Преди две седмици бившият изпълнителен директор на телевизията Николай Бареков оповести, че Мартин е един от най-добре платените продуценти – както за своите собствени „Карбовски: Предаването” и „Отечествен фронт”, така и за „Дневен ред” с водещ Косьо Филипов, на което е автор. Освен това при трансфера си от Нова тв в ТВ7 преди две години той се сдоби и с дело от бившите си продуценти„Телеман”за кражба на интелектуална собственост в размер на 1 милион лева, че и отгоре. Тогава новите му домакини обещаха, че ако бъде осъден, ще погасят загубата, но към днешна дата тази мила оферта надали важи. В ТВ7 в момента дори заплати на редовните служители не се изплащат, толкова е зле положението.

Готов на всичко, за да оцелее

Карбовски е обещал на хората на Нико Тупарев, че ако си стиснат ръцете за „ВИП Брадър”, им обещава рейтинг до небесата. Ще има скандали, конфликти, обиди, всичко необходимо, за да е доволна жадната за зрелища публика. Журналистът е известен точно с тези си възможности. Макар преговорите с известни персони още да са в самото начало, няколко имена на звезди, които ще се изложат на показ в Къщата на Големия брат, вече се изтърколиха. Сред тях са актьорите Мариян Вълев – Куката и Башар Рахал, скандалната писателка Калина Паскалева и певицата Кичка Бодурова. Последната обаче е заявила, че или взима най-високия хонорар, или няма да приеме. Е, отсега е ясно, ще има да поспори с Карбовски по този въпрос.

Любословие по Всеки ден | стр. 6| 17.07.2014 00:08 |