Сега четете
Валерия Велева с отговор на въпроса „Кой"?

Валерия Велева с отговор на въпроса „Кой"?

207099_105033392914911_2253160_n„Знам кой предложи Пеевски. Беше Сергей Станишев. Питам защо Сергей Станишев в цялата година на протести нямаше доблестта, не излезе и не каза, че го е предложил и то против волята на Делян Пеевси“, заяви в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия зам. главният редактор на вестник „Преса“ Валерия Велева.

Според нея първоначално Пеевски не е искал да приеме поста, но се е съгласил под натиск от страна на Сергей Станишев. Велева отхвърли варианта Пеевски да е бил предлаган за вътрешен министър.

Журналистката коментира и доклада на Сергей Станишев пред пленума на БСП в събота.

„В доклада си той прехвърли вината за състоянието на партията на всички други, само не и на себе си. Той се отметна от всичко. Виновни са му ДПС, ГЕРБ, вътрешният враг, абсолютно всички. Да наречеш партията си „озверяла глутница“ е ужасно нещо“, коментира Валерия Велева.

„Даже в доклада има едно изречение, че нямал никакви олигархични връзки. Задавам въпрос: Има ли финансови зависимости между Сергей Станишев и Цветан Василев? Има ли връзка икономическият екип на това правителство с Цветан Василев?“, попита Валерия Велева.

Според социолога Мира Радева проблемът е, че левите партии винаги докарват до фалит държавата.

Вижте и

„Избирателите на левицата послушно следваха тази партия, която беше проядена от червеи от всякъде“, коментира Мира Радева. „Въпросът е дали кандидатурите, които се издигат за лидерския пост, ще направят онази промяна, от която партията се държи от 1989 година“.

За Валерия Велева обаче нямало да е изненада, ако на конгреса на левицата Сергей Станишев бъде отново припознат за лидер.

„Станишев два пъти се е предлагал за премиер пред Доган, но му е било отказано“, заяви Велева. „Вторият път дори е бил с Михаил Миков и Димитър Дъбов“.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре