Детето чудо Джулио Илиев и още 10 участника в последния полуфинал на „България търси талант”

DjulioСледващата седмица е последната полуфинална надпревара на „България търси талант”. След като попинг чудото Бехайдин Симеонов и NNS Crew се присъединиха към талантите,  които ще се борят за голямата награда от 60 000 лв. и  титлата „Талант на България”, на 19 май последните кандидати ще застанат пред Любо, Ваня, Есил и Асен.

Точно в 20.00 часа в понеделник Мария Силвестър ще посрещне на сцената 5 годишната Магдалена Димитрова, капитана Guthbert Joseph, старозагорският изпълнител Николай Димов и гласовете на момичетата от вокална формация Сидера. Журито и зрителите ще могат още веднъж да изпитат знанията на любознателния Джулио Илиев, както и да се насладят на огненото шоу с пойове, което са ни подготвили участниците от огнена формация Феникс. На кастинга децата от CREATORS изпълниха цялата сцена и бяха сред фаворитите, но дали ще бъдат толкова очаквани и харесвани след представянето им на полуфинала предстои да стане ясно след шестия концерт на „България търси талант” по bTV. Индивидуални и групови изпълнения до този момент имаше много, но любовен дует като този на Полина и Младен от Велико Търново щe бъде само един. Още една доза фрийстайл ще дадат триото Марио, Антон и Георги, в един ритъм със зрителите ще влезе танцьорът Димчо Мадамлиев, а Ани Иванова ще разкрие още от способностите си по жонглиране.

Колкото и запомнящи се да бяха талантите тази седмица, журито продължи да предизвиква силни емоции в залата. Ваня и Есил бяха обект на постоянен интерес от страна на зрителите, които по време на всяка рекламна пауза пристъпваха плахо с молба за снимки и автографи. Освен с феновете си, по традиция журито се забавляваше, правейки си селфита, а пред цяла България Есил Дюран успя да си извоюва честта да седне дори за малко до актьора Асен Блатечки. С помощта на шеги и закачки певицата развали подредбата на членовете на журито и настани актрисата до колоритния Любен Дилов-син. Какво всъщност мислят членовете на журито за Асен Блатечки и любовта на дамите към него вижте тук.

Вижте и

Какво са подготвили талантите на „България търси талант” за последния полуфинал ще стане ясно този понеделник, 19 май от 20:00 часа по bTV.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре