Сега четете
БНТ домакин на Prix CIRCOM

БНТ домакин на Prix CIRCOM

prix_statue
На 7 април 2014 г. (понеделник) от 11:30 часа в Студио 1 на БНТ (Национален радио-и телевизионен център, бул. „Цариградско шосе” №111 /зад The Mall/) Българската национална телевизия ще обяви първото за България домакинство на един от най-престижните конкурси за телевизионни програми в Европа Prix CIRCOM, ежегодно организиран от Асоциацията на телевизиите на европейските региони.

БНТ е домакин на журирането на конкурса в момент, когато получава редица международни признания за своите продукции – сериалите ”Четвърта власт” и „Под прикритие”, и реалити формата „Най-хубавите години от нашия живот”, по лиценз на „Ендемол”.

Сред темите на пресконференцията са Световното първенство по футбол в Бразилия 2014 и кампанията по отбелязването на 55-та годишнина от създаването на БНТ.

На срещата ще присъстват Вяра Анкова – Генерален директор на БНТ, Дейвид Лоуен – Президент на Prix CIRCOM и членове на ръководството на БНТ.

Вижте и

Колегите, които нямат транспорт до Студио 1, могат да тръгнат с осигурен микробус от сградата на БНТ на ул. „Сан Стефано” 29 в 10:45 часа.

[spider_facebook id=“1″] 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре